З крабовим м’ясом і грибами
Компоненти: 230 г заморожених печериць, 2 завчасно зварених до застиглого жовтка курячих яйця, 300 г крабового м’яса, невелика головка ріпчастої цибулі, сіль, соус.
- Спочатку дуже дрібно ріжуться зварені і охолоджені яйця. При бажанні можна просто подрібнити їх за допомогою терки з середніми поділками.
- Печериці нарізати тонкими слайсами і обсмажуються на будь-якому жирі з кубиками цибулі. При бажанні можна поекспериментувати з маринованими грибами. В такому випадку вони просто додаються до закуску без розсолу.
- Крабове м’ясо ріжеться досить крупно, щоб воно явно відчувалося в готової закуски.
- Всі інгредієнти змішуються, заправляються будь кращим соусом (можна взяти звичайний майонез), солятся і щільно утрамбовували в красивому салатнику. Можна використовувати для формування закуски і сервірувальне кільце.
Готовий салат з крабовим м’ясом прикрашається свіжою зеленню і/або консервованим зеленим горошком.