Салат «Гуакамоле» з авокадо і помідорами
«Гуакамоле» — це знаменита мексиканська холодна закуска з авокадо з додаванням різних овочів і спецій. В залежності від конкретного рецепту ця суміш часом нагадує собою густий соус.
Щоб зробити салат «Гуакамоле», необхідно взяти:
- 1 авокадо;
- 0,5 цибулини;
- 2 стиглих томатів;
- щіпку солі;
- сік ½ лимона;
- 20 грам петрушки.
Як правильно робити таку мексиканську закуску:
- З очищеного авокадо видалити кісточки, а м’якоть гарненько розім’яти.
- Цибулю покришити маленькими кубиками.
- Зелень дрібно порубати.
- Помідори очистити, вирізати у них серцевини, щільну м’якоть дрібно порізати.
- Інгредієнти зібрати в одну ємність, посолити, заправити лимонним соком і перемішати.
Мексиканці такий салат зазвичай подають з кукурудзяними чіпсами.