Салат з сухарикими і копченою ковбасою – 7 рецептів

Святковий салат «Козел на городі»

Щоб здивувати гостей для святкового столу можна приготувати салат, який в народі іноді називають «Козел на городі».

Останнім часом він користується величезною популярністю. Методика приготування страви полягає в тому, що всі його компоненти спочатку подрібнюються, а потім акуратно викладаються горбиками по всьому периметру тарілки.

Для найпростішого варіанта цього оригінального салату потрібно взяти:

  • 150 г копченої ковбаси і стільки ж твердого сиру;
  • 2 відварених курячих яйця;
  • 1 свіжий помідор;
  • 100 г сухариків.

З приготуванням цієї страви впорається навіть дитина.

Процес складається з двох етапів:

  • Основні продукти (сир, ковбасу, яйця і томати) нарізати середньої соломкою.
  • Викласти їх купками на плоску тарілку. Поруч так само насипати сухарики.

У такому вигляді подається салат на стіл. Поруч з ним обов’язково треба поставити піалу з яким-небудь соусом (краще взяти майонез). Всі інгредієнти можна вживати окремо або перемішати їх в тарілці, заправивши ароматним соусом.

Дивіться також:  10 смачних рецептів салату з куркою і кукурудзою
Прокрутка до верху